Хокеїсти з Австрії - чемпіони!



Ми з Анею Процюк вирішили відвідати матч з хокею в Палаці Спорту в суботу 14 квітня. Це був один з перших матчів Чемпіонату Світу з хокею серед юніорів. Квитки нам люб'язно запропонувала Неллі Володимирівна.
Ми  зустрілися о пів на третю і вирушили до станції метро Героїв Дніпра. А приїхавши на станцію Льва Толстого, вирішили вийти. Але карта показала, що від станції Палац Спорту буде ближче. Тож ми повернулися до метро і перейшли з синьої лінії на зелену. І через свою неуважність чогось вирішили проїхати ще одну станцію. Але це було помилкою, ми вийшли на Кловській. І довелося їхати назад.

Нарешті, правильно обравши шлях, ми вирушили в Палац Спорту.
Не дуже гарна ззовні, але досить приємна всередині, ця споруда перевершила всі сподівання. Надзвичайна атмосфера та несподівана чистота на льдовому стадіоні були мов бальзам на душу.
Спочатку виїхали судді. Вони, немов фігуристи, передували виходу хокеїстів.
А останні вийшли яскраво, показуючи свої вміння.
Спочатку, мені більше сподобалися італійці, адже їх синю форму краще було видно на льоду, ніж білу з червоним форму австрійців. Але побачивши манір гри австріців, я почала вболівати за них. Не можна було сказати, що гравці - юніори. Вони виглядали зовсім дорослими в шоломах і масивних обладунках. В першому періоді італійцям забили шайбу, але вони швидко вирівняли рахунок. Під час маленьких пауз черлідери весело танцювали і не давали нудьнувати. А головна родзинка - танцюючий орел. Він рухався мало не краще, ніж останні.
Австрійці забили ще одну шайбу. І перемогли. Результат першого періоду вирішив результат гри. Більшість глядачів вболівали за Італію (Аня також), тому та меншість австрійських вболівальників вибухнула оваціями. Заграв гімн Австрії. Дивно, що там не було слів.
Від цієї гри я отримала купу позитивних емоцій. Хотілося б частіше ходити на подібні матчі.

Комментарии

Популярные сообщения